Unde ne putem repara display-ul la un iphone 7?

Probabil ca una dintre cele mai mari temeri ale oricarei persoane care tocmai si-a cumparat un smartphone este spargerea ecranului acestuia. Din pacate, astfel de situatii pot fi foarte comune, dar iti aducem cea mai buna solutie catre care te vei putea orienta. La PrestigeGSM poti sa te interesezi oricand de inlocuire display iPhone 7 sau oricare alt tip de telefon si aici stii ca esti pe maini bune. Te asteapta cele mai bune conditii, motiv pentru care nu mai trebuie sa amani procedura de schimbare a ecranului tau crapat.

Cat costa?
Probabil ca unul dintre motivele principale pentru care se amana inlocuirea unui ecran defect este din punct de vedere financiar. Totusi, nu este nevoie de bugete mari pentru a face aceasta operatiune, in special la PrestigeGSM. De exemplu, pentru inlocuire display iPhone 7 vei plati numai 300 de lei in cazul ecranului OEM, iar daca ti-l doresti neaparat pe cel original Apple vei plati doar 450 de lei. Astfel, este bine ca ai ocazia de a alege varianta cea mai buna pentru tine.

Cat dureaza?
Nici nu trebuie sa iti faci griji din punct de vedere al timpului pentru ca intreaga procedura se pune in practica chiar si in mai putin de 20 de minute. Asadar, nu trebuie sa iti dai programul peste cap din cauza ca nu vei avea acces la telefon. Totodata, pentru a avea parte si de mai multa eficienta poti sa faci programare, ocazie cu care stii direct cand sa mergi si in cel mai scurt timp te vei bucura de un ecran nou pentru telefonul tau.

Unde?
La PrestigeGSM esti pe maini bune pentru ca acestia au o experienta foarte bogata in domeniu si vor reda o noua fata telefonului tau, care va fi la fel ca in prima zi in care l-ai cumparat. Service-ul se afla in piata Universitatii, asa ca ajungi imediat aici din oricare alt punct al capitalei.

Pentru ce fel de telefoane?
Se poate inlocui ecranul pentru mai multe tipuri de telefoane si nu numai cele din gama Apple, ci si cele care ruleaza sistemul de operare Android, astfel ca nu ai niciun motiv pentru care sa amani aceasta procedura.

Exista garantie?
Nu trebuie omis nici faptul ca te bucuri si de garantie pentru lucrarea care tocmai a fost efectuata, astfel ca orice problema cu care te vei confrunta pe viitor va fi remediata in cel mai scurt timp la PrestigeGSM.

Stii la cine sa apelezi
Cand ai orice problema cu telefonul tau stii la cine sa apelezi pentru ca acestia au o experienta foarte bogata in domeniu si pot sa lucreze cu toate tipurile de telefoane, astfel ca nu ai niciun motiv pentru care sa stai cu ecranul crapat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu