Vacanțe relaxante în locații exotice pline de farmec

Dacă îți dorești de foarte mult timp să alegi o vacanță mai deosebită, în care să te bucuri de nisip cald și de soare strălucitor, atunci este foarte bine să știi că doar în Republica Dominicană vei avea parte de ele la cel mai înalt grad de relaxare și de liniște și pace. 

Santo Domingo

Cunoscut ca fiind una dintre cele mai impresionante și mai fascinante locații de vacanță din lumea nouă și în special din Republica Dominicană, acest oraș este reprezentarea perfectă a tot ceea ce ține de frumusețe și de inspirația acestei țări superbe. Astfel, pentru cei care sunt cu adevărat pasionați, străduțele acestui oraș pot fi străbătute și pentru a descoperi unele dintre cele mai ascunse secrete care te vor face să te îndrăgostești cu certitudine. Acest oraș cheie ascunde edificii naturale și monumente istorice fabuloase care vor transforma vacanța ta într-o adevărată plăcere. Mai mult, unul dintre elementele pe care le veți descoperi aici este orașul istoric Colonial City, care se află de câțiva ani în patrimoniul UNESCO și care de ani de zile este un liant între turiști și stilul arhitectural al acestei colonii spaniole. Pe lista va trebui să se regăsească și Catedrala Întâi a Americii care este un model de spiritualism și credință ce nu trebuie ratat. 



La Romana

Unul dintre cele mai impresionante orașe din Dominicană este La Romana, care iese în evidență datorită multitudinii de activități pe care le pune la dispoziție și care sunt fără îndoială o adevărată plăcere. De la cursuri de echitație și până la unele de golf, locație este cunoscută pentru aceste două sporturi și nu numai. La Romana este construit sub forma unui sat artizanal, care datează tocmai din perioada secolului al XVI-lea. Stațiunea Casa de Campo este cu siguranță preferată turiștilor dată fiind multitudinea de hoteluri, grădini și terenuri sportive care sunt perfecte pentru o vacanță relaxantă. 

Bazilica Maicii Domnului

Cunoscută ca fiind simbolul suprem al unei frumuseți arhitecturale deosebite, în special în ceea ce privește standardele religioase moderne, această Bazilică este un centru de pelerinaj dedicat celor care caută o reconexiune cu Divinitatea și liniștea absolută. În fiecare an aici are loc o Liturghie la care pot participa oameni din toată țara. 

Playa Dorada

Desigur, cei care aleg să meargă în Republica Dominicană în vacanță o pot face și pentru plajele fabuloase care sunt recunoscute la nivel mondial. Playa Dorada este una dintre cele mai bune locații pentru iubitorii de soare și de relaxare care doresc să admire peisajele sau să se bucure de apa caldă. Aceasta este dotată cu o multitudine de șezlonguri și de palmieri care te pot adăposti de razele strălucitoare și care te pot conduce pe tărâmul relaxării cât de repede posibil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu