Soluțiile potrivite pentru afacerea ta

 Ai nevoie de un certificat ISO, însă nu ești mulțumit de ofertele pe care le regăsești pe piață? Fii sigur că la Sicert vei regăsi tot ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta și pentru a obține, într-un timp foarte scurt, certificatele dorite. Dacă alegi să colaborezi cu noi vei obține și diverse avantaje, astfel că nu ezita și accesează site-ul nostru pentru a solicita o ofertă. Totuși, ținem să precizăm faptul că dispunem de pachete de servicii variate, astfel încât dorim să ne adaptăm tuturor clienților, indiferent de domeniul de activitate al companiei în cauză. Echipa de la Sicert dorește să vină cu cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta, întrucât suntem dedicați clienților noștri și dorim să construim o colaborare cât mai avantajoasă, serioasă și profesională. Economisește mai mult timp și intre pe site-ul nostru, de oriunde te-ai afla, pentru a vizualiza ceea ce ți-am pregătit.

Tipurile de certificări ISO

Punem la dispoziția clienților noștri din diverse sectoare, o ofertă variată de servicii, cu privire la certificările ISO, care pot fi un element esențial pentru afacerea ta. În acest sens, echipa noastră dorește să ofere cele mai potrivite soluții, astfel că venim cu pachete de servicii, precum certificările ISO 9001 cu privire la sistemele de management al calității serviciilor oferite, certificările ISO 14001 care presupun standarde de ocrotire a mediului, certificările ISO 18001 pentru sistemul de management al securității și sănătății, respectiv servicii de certificare ISO 22000 pentru standardele de siguranță a alimentelor și tot ceea ce ține de comercializarea și producerea acestora, dar și certificările ISO 27001, care fac referire la sistemul de management pentru siguranța informației.

În diverse domenii de activitate

Sicert este compania care se adaptează tuturor tipurilor de clienți și de domenii de activitate a afacerilor, astfel că serviciile de certificări ISO se pot elibera pentru diverse companii, prin acest fapt avem parteneri din diverse sectoare, cum ar fi firmele de IT, producători de mobilă, sectorul de construcții, companiile din domeniu pazei și protecției, cabinete medicale și laboratoare, dar și societăți de reasigurare sau asigurare și lista poate continua. La noi vei fi sigur că ai făcut cea mai inspirată alegere, astfel încât tot ceea ce trebuie să faci este să soliciți o ofertă, iar de restul ne ocupăm noi.

Consultanții noștri

Având în vedere faptul că ne dorim să oferim cele mai înalte standarde de calitate cu privire la serviciile oferite, punem la dispoziția clienților noștri și servicii de consultanță, cu scopul de a obține într-un timp mult mai scurt certificările necesare. În acest sens, specialiștii de la Sicert se vor preocupa de optimizarea, realizarea și implementarea documentației și certificărilor ISO în cauză din compania ta, verificând și sistemul de management din cadrul afacerii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu