Urmatoarea campanie
Sunt in plina sesiune si invatatul imi rapeste cea mai mare parte a zilei (si a noptii). Ma trezesc foarte de dimineata pentru a reusi sa “ingurgitez” cat mai multa materie pentru examenele care vor marca finalul penultimei sesiuni de la drept.

In pauzele pe care le zdrobesc in programul inghetat de timpul alocat invatarii, citesc (va recomand “Panta Rhei” de Vasili Grossman) sau, asemenea tuturor celor impatimiti de politica, urmaresc buletinele de stiri. La fel ca si in celelalte sesiuni, prefer sa scriu pe blog de-abia dupa ce am trecut de aceasta perioada, si nu in timpul ei. Dar m-a deranjat enorm ceea ce am vazut in repetate randuri la diverse televiziuni si m-am hotarat sa scriu cateva randuri.

I-am vazut pe cativa lideri PDL care fac ceva cu care ne-am obisnuit de multa vreme: repeta papagaliceste ce spune presedintele! Sa le fie de bine si noua sa ne fie rusine ca ii avem in fruntea tarii! Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca, asa cum fac in multe domenii, vorbesc despre teorie politica in lipsa de cunostinte elementare!!! Am studiat stiintele politice si datoria mea este, printre altele, sa apar aceasta ramura a stiintelor sociale pe care toata lumea o rumega crezand ca e guma de mestecat, care se modeleaza dupa cum isi imbiba unii sau altii saliva in ea.