Fabrica de vacanțe te va ajuta să organizezi vacanța perfectă

 Vara este momentul în care unele dintre cele mai importante și mai fascinante vacanțe din an, iar organizarea acesteia trebuie să înceapă din timp. Astfel, pentru a te putea bucura de câteva zile de vis, pline de relaxare și liniște trebuie să ai în vedere că cei de la fabricadevacante.to te pot ajuta în acest sens. Skiathos este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate insule din Grecia, mai ales anul acesta, motiv pentru care ar trebui să iei în considerare o vacanță aici.

Orașul Skiathos

Celebru pentru arhitectura sa pitorească și pentru felul fascinant în care reușește să ademenească turiștii, orașul Skiathos de pe insula cu același nume este perfect pentru un sejur de câteva zile. Acesta va fi marcat, cu siguranță de relaxare, de liniște și de experiențe inedite. De la restaurante și până la construcția străzilor, toate acestea sunt fascinante pentru privitori, iar plimbările lungi de seară cu siguranță sunt fascinante.

Mănăstirea Bunei Vestiri din Skiathos

Cunoscută ca fiind o Mănăstire înființată de câțiva călugări de la Muntele Athos, aceasta datează încă din anul 1794. Aceasta este o mănăstire de monarhi, unde este permis și accesul femeilor, iar frumusețea și liniștea de aici nu poate fi comparat cu nimic în lume. Există numeroase dovezi alte faptului că Mănăstirea a sprijinit lupta de eliberare de sub jugul otoman, iar în anul1807 un grup de revoluționari eleni au jurat aici au jurat că vor avea libertate, chiar pe primul steag al Greciei moderne. Acesta din urmă a fost cusut la mănăstire și care încă poate observat în interiorul așezământului.

Mănăstirea Panagia Kounistria

Situată undeva în mijlocul pustietății, Mănăstirea Panagia Kounistria se află la 13 aproximativ  kilometri distanță de orașul Skiathos și este locația perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Construită de un călugăr ascet în secolul 17 exact pe locul unde a fost găsită o icoană a Fecioarei Maria, mănăstirea reușește să păstreze o atmosferă tainică și sacră specifică lăcașelor de cult. În interiorul acesteia vei putea admira icoane care datează din secolele 17 și 18, și care au fost pictate pe lemn.

Ofertele de preț potrivite pentru gusturile tale

Dacă ești în căutarea unei destinații de vacanță perfecte pentru anul 2021, atunci trebuie să știi că Skiathos este una dintre cele mai plăcute și mai admirate de către turiștii din întreagul continent. Dat fiind faptul că aceasta păstrează cu sfințenie toată esența Greciei în străduțele sale, este destinația ideală de vacanță pentru iubitorii de relaxare. Astfel, pe fabricadevacante.ro vei putea să descoperi unele dintre cele mai bune și mai plăcute oferte de preț pentru un astfel de sejur. Fie că ai dubii în ceea ce privește cazarea, biletele de avion sau locurile pe care le-ai putea vizita acolo, este important să știi că pe site-ul acestora poți descoperi toate aceste informații care îți vor face vacanța perfectă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu