Tipuri de jackpot si ce implica fiecare

ocurile de noroc tip slots au fost mereu foarte populare si au fost apreciate de catre jucatorii din intreaga lume atat pentru simplitatea lor, cat si pentru rapiditatea cu care puteai castiga sume mari de bani. Urmareai simbolurile in timp ce se invarteau, se opreau, imediat aflai cat ai castigat. Si castigai foarte bine daca alegeai varianta de joc corecta si pe cea mai ofertanta la capitolul bonusuri si jackpot.
Orice jucator care intra pe site-urile online cu jocuri de noroc isi doreste sa obtina cat mai multe jackpot-uri. Un jackpot este o suma de bani maxima pe care un jucator o poate castiga la jocurile tip slots, pe care le puteti juca si pe slotscalendar.ro. Jackpot-ul poate fi fix sau variabil, depinde de tipul de sistem din spatele sloturilor, depinde in mare masura de tipul de joc si de banii pariati, pusi la inceput. Cu cat ai mai multi bani bagati in joc, cu atat vei avea si un jackpot mai mare, asa cum se intampla si la slotscalendar.ro.
Care ar fi tipurile de jackpot pe care le poti castiga in jocurile online de noroc? Unul l-am amintit deja, e cel progresiv, ai mai multi bani in joc, ai si jackpot mai bun. E o variatie e unui jackpot normal, la fiecare sesiune de joc se ia un procentaj din banii alocati ei si se adauga la jackpot. El se poate castiga simplu daca introducem in joc o suma maxima ca sa avem si cel mai mare jackpot. Jocurile cu cel mai mare jackpot aduc si un jackpot progresiv mai mare. De fiecare trebuie sa ai suma maxima pusa in joc ca sa speri la un jackpot progresiv.
Imediat dupa jackpot-ul progresiv avem jackpot-ul progresiv local, care implica castigarea sa intr-un sistem specific cazinoului, local, se castiga mai bine, dar si sumele retinute pentru jackpot sunt mai mari per sesiuni. Mai exista un jackpot sub forma de retea intinsa pe o arie mai mare, masinariile cu sloturi sunt in mai multe cazinouri, jackpot-ul este urias in acest caz, dar foarte greu de castigat. Castigurile au opt sau noua cifre, dar sansele sunt foarte mici sa castigi asa ceva. Cu toate astea jucatorii pasionati isi doresc imens sa castige un jackpot mare si el devine foarte popular. Riscul e imens, dar daca dai lovitura te bucuri de cele mai mari castiguri posibile.
Pentru amatori e un jackpot numit „standalone”, fix, sunt sume mici, dar se poate castiga bine daca esti perseverent. Dupa plata jucatorii isi pun banii iar in joc si iar castiga putin. La un jackpot progresiv se castiga mult, dar se tot pun bani pana la atingerea castigului dorit, pana la jackpot. Avem si „proprietary progressive jackpot” sau cu alte cuvinte un jackpot progresiv online cu o suma mare de castigat, un jackpot independent pana la urma. Costul jucarii pentru un astfel de jackpot obtinut la final e mai mare si el, riscul e mai mare. E usor sa te joci pentru el cu prieteni si cunoscuti, pe mai multe sisteme, masinarii virtuale, in mai multe jocuri asemanatoare.
Totul este sa nu te lasi, sa analizezi sistemele de joc si sa alegi doar jocurile care iti dau sansa sa ai acces la un jackpot cat mai mare fara sa te folosesti de sume uriase aruncate in joc. Citeste recenzii, intreaba alti jucatori mai experimentati si fa cele mai bune alegeri pentru satisfactii cat mai mari de fiecare data. Si inca ceva: daca ai castigat si vrei sa reinvestesti toata suma, mai gandeste-te putin. Pune doar o parte in joc si evalueaza riscurile. Vrei sa ai bani cat mai multi, deci fii chibzuit cu toate cheltuielile facute online, in jocurile de noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu