Muzica pentru evenimentele private. La ce sa fim atenti si cum o gandim?


Sa ai un contract cu o trupa de coveruri nu este suficient pentru a avea o petrecere reusita. Conteaza foarte mult si muzica aleasa pentru seara cea mare, interpretarea ei, instrumentele folosite, modul in care sunt aranjate piesele din punct de vedere instrumental. Inainte de marele eveniment se poarta discutii cu membrii trupei si se stabilesc playlist-uri, se adauga melodii noi in cele standard, oferite de trupe odata cu incheierea unui contract. Ideea de baza in alegerea melodiilor este destul de simpla: trebuie sa impaci pe toata lumea si toti invitatii sa se simta bine si poate sa se regaseasca in cateva melodii, sa danseze pe cat mai multe.
Muzica pentru evenimentele private va fi adaptata si in functie de tematica, de varsta invitatilor, de gusturile lor. La ce sa fim atenti pentru a alege cat mai bine?
Diversitatea e importanta. In playlist va trebui sa avem melodii de la cat mai multi artisti, melodii cunoscute si apreciate de publicul de toate varstele. Trupele au deja o selectie impresionanta de hituri si de coveruri special aranjate instrumental pentru petreceri reusite. De exemplu Trupa LOV, o trupa cover Bucuresti, are un playlist interesant cu peste 20 de piese pe care se danseaza non-stop si se pot fredona fara probleme, toata lumea le stie.
Pe langa diversitate muzica de la petrecerile private ar trebui sa inglobeze si diverse colaje speciale pentru respectiva petrecere. Colajele sunt preferate pentru ca au mai multe melodii cunoscute si aduc o schimbare de ritm necesara, aduc si mai multe hituri si un refren pentru fiecare invitat, pe care sa il poata canta impreuna cu toata lumea.
Sa nu uitam nici de combinatiile intre melodiile straine din diverse zone ale globului. Aici o trupa cover Bucuresti poate sa vina cu surprize foarte placute si poate canta cele mai cunoscute piese scoase de artisti din toate partile lumii. Practic intr-o seara te poti plimba virtual si muzical prin toata lumea si poti oferi invitatilor o experienta unica, originala.
Si mai e ceva important legat de muzica pentru evenimente. Melodiile vor trebui alternate, ritmurile schimbate pentru a asigura o atmosfera cat mai placuta si antrenanta pe tot parcursul serii. In pauze un DJ poate sa asigure un fond muzical placut, cu muzica la fel de buna, din diverse genuri muzicale apreciate de invitatii din sala. Alternanta ritmurilor si a melodiilor ceva mai rapide cu unele mai lente va fi de dorit mai ales daca invitatii si-au propus sa nu stea pe scaune toata noaptea. Asa vor rezista mult mai bine si nu vor obosi de la atata miscare in ringul de dans😊.
Per total muzica de la un eveniment va aborda o multime de genuri muzicale, daca asta isi doreste clientul, va fi diferita, va avea un ritm care va mentine atentia celor din sala si le va permite sa danseze cat e seara de lunga, sa cante fiecare refren cunoscut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu